ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ

Με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς μερεμέτια & καταπόνηση του μπετόν!

Αδαμαντοφόρα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Εμπειρία & Άψογος Επαγγελματισμός!

Η εξέλιξη στον κλάδο των μηχανημάτων μάς δίνει τη δυνατότητα -με την επαναστατική λύση της αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης του οπλισμένου σκυροδέματος- να εκτελούμε εργασίες χωρίς σκόνη, κραδασμούς και θόρυβο και να προβαίνουμε στην κοπή μπετόν οποιουδήποτε πάχους, αλλά και οποιουδήποτε άλλου υλικού (τούβλο, πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης, άσφαλτος, βιομηχανικό δάπεδο).

 

Στην εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΚΟΠΗ - ΓΙΑΝΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, στη Ρόδο, είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε αδιατάρακτη κοπή για ανοίγματα, όπως: παράθυρα, πόρτες, καμινάδες, εξαερισμούς, ασανσέρ, αφαίρεση εσωτερικής και εξωτερικής σκάλας, ζαρντινιέρες, μάντρες, κόψιμο/χάραξη δρόμου, με ακρίβεια χιλιοστού!

 

Ανάλογα με το πάχος και το είδος του μπετόν που θέλουμε να κόψουμε, επιλέγουμε και το αντίστοιχο μηχάνημα που θα χρησιμοποιήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη και άλλες παραμέτρους, όπως: την ταχύτητα της κοπής, τη θέση που βρίσκεται το τμήμα που θα κοπεί, την απομάκρυνση των κομμένων στοιχείων της κοπής, αν το έργο χρήζει υποστύλωσης κ.λπ.

Ως τεχνική, η αδιατάρακτη κοπή μπετόν έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα:

  1. το μπετόν κόβεται χωρίς κραδασμούς και δονήσεις που θα ήταν ζημιογόνοι για τη στατικότητα του κτιρίου.
  2. Η κοπή γίνεται με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς να επιβαρύνεται ο υπάρχον σκελετός του κτιρίου.
  3. Η κοπή γίνεται με δίσκους που έχουν διαμάντια (διαμαντοκοπή) και νερό, παρέχοντας λείες τελικές επιφάνειες.

 

Η αδιατάρακτη κοπή, ως τεχνική, ενδείκνυται για αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις, ανακαινίσεις, αλλαγές όψεων, μετατροπές και διορθώσεις κακοτεχνιών. Εξυπηρετεί, επίσης, τις στατικές επεμβάσεις και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

 

 

Στην εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΚΟΠΗ - ΓΙΑΝΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, αναλαμβάνουμε έργα σε όλο το νησί της Ρόδου και τα Δωδεκάνησα. Ως ειδικοί, πλέον, στην αδιατάρακτη κοπή σκυροδέματος, διεκπεραιώνουμε τα έργα μας -όπως ανακατασκευές, ανακαινίσεις, επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων- χωρίς να επιβαρύνεται ο υπάρχον σκελετός του κτιρίου! Αυτό, άλλωστε, επιβάλλει και η σύγχρονη απαίτηση, την απουσία δόνησης στον παλαιό φέροντα οργανισμό. Έτσι, διασφαλίζεται ότι το εσωτερικό του σκελετού δεν θα υποστεί ζημιές (τριχοειδείς ρηγματώσεις, αποσαρθρώσεις).

ΔΙΑΜΑΝΤΟΚΟΠΗ - ΓΙΑΝΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Υλοποιούμε απλά & σύνθετα έργα αδιατάρακτης κοπής!

 

 

Η αδιατάρακτη κοπή εφαρμόζεται:

  • στις καθαιρέσεις μπαλκονιών, ορόφων, λιθοδομών, πλακών, δοκαριών, υποστυλωμάτων και θεμελιώσεων.
  • Σε ανοίγματα εξωτερικά (παράθυρα, πόρτες, δώματα και αίθρια) και εσωτερικά (σκάλες, λεβητοστάσια, αποθήκες, τζάκια, καμινάδες, ασανσέρ, ηλεκτρικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις).